![]() ![]() |
| çelınç |
Mar 16 2007, 10:51 AM
|
![]() N4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 816 Kayıt: 23-March 06 Üye No: 786 |
peki ya benim gibi, hiç RBR oynamamış, Speedcity'e gitmemiş olan Sanal alemin gariban amatör rallicileri için düşünülmüş bir Speedcity Mahalli şampiyonası olacak mı ??
Yoksa, gerçek hayatta bir amatör olarak, federasyonun ve kulüplerin varlığınızı önemsemeyip, taleplerinizi görmezden gelmesine sitem eden sizler, sanal ortamda , yönetici ve organizatör konumuna geldiğinizde Sanal ortamın amatörlerini görmezden mi geleceksiniz! Ayrıca biz ne Formula burger, ne de başka bir şey istiyoruz. Biz sanal ortama ayak atmak istiyoruz. Önümüzü açın lütfen evde Logitech DPF' n yoksa yarışma kardeşim banane mi diyeceksiniz !! ( Not ; hepsi şakaaa, düzenleyenleri ve emeği geçenleri kutluyorum) ![]() ![]() -------------------- ![]() Ergün YEŞİLYURT |
| Yiğit ÇIRPANLI |
Mar 16 2007, 10:57 AM
|
![]() S1600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 1442 Kayıt: 9-December 06 Yer: İstanbul-Kozyatağı Üye No: 1426 |
hahaah ben mesela ilk defa RBR oynicam MAHALLI isteriz
-------------------- |
| Fatih |
Mar 16 2007, 11:04 AM
|
![]() Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 6898 Kayıt: 22-December 04 Üye No: 3 |
Ergün abi inan mücadeleyi arttırmak ve herkesi eşitlemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle sizi de mutlaka bekliyoruz şampiyonamıza
Ayrıca bir gün hep beraber gidip hem eğlenelim hem de antrenman yapalım simülatörlere alışalım diyorum... -------------------- ![]() |
| Doğan Şentürk |
Mar 16 2007, 12:54 PM
|
![]() Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 2541 Kayıt: 31-December 05 Yer: Göztepe Üye No: 631 |
Ergün abi inan mücadeleyi arttırmak ve herkesi eşitlemek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle sizi de mutlaka bekliyoruz şampiyonamıza Ayrıca bir gün hep beraber gidip hem eğlenelim hem de antrenman yapalım simülatörlere alışalım diyorum... Bencede şampiyona öncesi bi gidip antreman yapmalı... |
| Ertekin |
Mar 16 2007, 04:11 PM
|
![]() S2000 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 1755 Kayıt: 27-September 06 Yer: Kırklareli/Babaeski Üye No: 1198 |
peki ya benim gibi, hiç RBR oynamamış, Speedcity'e gitmemiş olan Sanal alemin gariban amatör rallicileri için düşünülmüş bir Speedcity Mahalli şampiyonası olacak mı ?? Yoksa, gerçek hayatta bir amatör olarak, federasyonun ve kulüplerin varlığınızı önemsemeyip, taleplerinizi görmezden gelmesine sitem eden sizler, sanal ortamda , yönetici ve organizatör konumuna geldiğinizde Sanal ortamın amatörlerini görmezden mi geleceksiniz! Ayrıca biz ne Formula burger, ne de başka bir şey istiyoruz. Biz sanal ortama ayak atmak istiyoruz. Önümüzü açın lütfen evde Logitech DPF' n yoksa yarışma kardeşim banane mi diyeceksiniz !! Olurmu hiç, sizin gibi heyecanlı ve istekli arkadaşları camiaya kazandırmak lazım,kendi adıma, en azından bi atremanına sponsor olabilrim.Oraya gittiğinde ücret için; Dinçer'e beni aramasını söyle yeter -------------------- ![]() |
| Ersin Tunç |
Mar 16 2007, 05:29 PM
|
![]() S1600 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 1302 Kayıt: 29-December 05 Yer: Sarıyer Üye No: 622 |
e Dinçer kızmazmı bu ne ya diye? zira ben senin adını vermiştim
-------------------- |
| Levent |
Mar 16 2007, 08:25 PM
|
![]() Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 7101 Kayıt: 22-December 04 Yer: İstanbul Üye No: 5 |
Herkesin kafasında, "şimdi siz çok gidersiniz, biz size yetişemeyiz" konusu var. Ama burda önemli olan hızlı zamanı atmak değil, istikrarlı gitmek, çünkü uzun bir turnuva olacak
Unutmayın 7 ayaktan oluşuo -------------------- ![]() |
| Rallivideo |
Mar 16 2007, 09:51 PM
|
|
Admin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 346 Kayıt: 21-December 04 Yer: İstanbul Üye No: 1 |
|
| Levent |
Mar 16 2007, 09:52 PM
|
![]() Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 7101 Kayıt: 22-December 04 Yer: İstanbul Üye No: 5 |
Görmeyenler için Force Dynamics:
http://www.youtube.com/watch?v=d1iEtjs6S80 -------------------- ![]() |
| Kemâl Çetinkaya |
Mar 17 2007, 03:18 AM
|
|
Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 8795 Kayıt: 23-December 04 Yer: İzmiiiiir - Bornova Üye No: 10 |
evet aklınıza kesinlikle böyle birşey gelmesin. en temel amaç bir arada eğlenmek, güzel anları paylaşmak. ayrıca sevdiğimiz birşeyi hep beraber aynı ortamda gerçekleştirmek.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ]__________________________________________________________________I love "Gigi" Galli style onofis.com |
| altug |
Mar 17 2007, 04:53 PM
|
![]() N4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 971 Kayıt: 24-March 05 Üye No: 330 |
ya ben her halukarda sondan üçe girerim. Hoop birader dur bakalım. Ben varken sana nooluyo. Sonuncu sıra benim ona göre. RBR camiasında bi adımız var. Hep sonuncu oluyorum. Ünvanımı sana kaptırmam. Hadi bakayım gazla canım, gazlaaa ben de varım, iddialıyım. -------------------- |
| Ali Dinc |
Mar 17 2007, 07:20 PM
|
![]() WRC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Üye Mesajlar: 2117 Kayıt: 27-December 04 Yer: Istanbul Üye No: 33 |
Altugcum öyle olmazki yani
-------------------- |
| Levent |
Mar 17 2007, 09:24 PM
|
Evet kimler geliyor bakalım? Yazmaya başlayalım...
-------------------- ![]() |
| Fatih |
Mar 18 2007, 11:21 PM
|
![]() Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 6898 Kayıt: 22-December 04 Üye No: 3 |
Bugün Speedcity'de ilk antrenmanımızı küçük bir topluluk olarak gerçekleştirdik.
Ahmet İskender Kaya Tolga Şansal Erman Akgün Haluk İleri Kutlu Demiriz Alparslan Taner antrenman yapan turnuva katılımcılarımızdandı... 20 YTL ücretle yarışmacılar sınırsız sayıda etap geçerek çok eğlenceli vakit geçirdiler... WRC ile zaman zaman zorlanan yarışmacılar turnuvada kullanılacak Gr. N araçlarla daha iddialı olacaklarını belirttiler -------------------- ![]() |
| Kemâl Çetinkaya |
Mar 18 2007, 11:27 PM
|
|
Grup B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Rallivideo.com Mesajlar: 8795 Kayıt: 23-December 04 Yer: İzmiiiiir - Bornova Üye No: 10 |
fatih yalçınkaya speedcity den bildirdi
-------------------- ![]() ![]() ![]() ]__________________________________________________________________I love "Gigi" Galli style onofis.com |
![]() ![]() |
| Tarih: 9th September 2010 - 01:41 PM |